Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2019.03.26. 19:59

A nap legfontosabb hírei!

Az ENSZ és az Európai Unió által kibocsátott pénzzel teli bankkártya is volt a terrorizmussal gyanúsított szír férfinál, akit Magyarországon fogtak el – derült ki kedden, mely kétségkívül a nap legfontosabb és egyben legfelháborítóbb híre is, hiszen a férfi a gyanú szerint az Iszlám Állam tagjaként tömeges kivégzésekben vett részt.

A szír terrorista, Hassan F. az Európai Unió területére való érkezésekor kapta a Brüsszel és az ENSZ jóvoltából kibocsátott bankkártyát, melyen 500 euró, mintegy 150 ezer forintnyi összeg volt.

És ha már Brüsszel...

Vészesen közeleg a május 26-i EP-választás, mely sorsdöntőnek ígérkezik Európa jövőjét illetően. Mai sajtóinformáció, hogy a Fidesz április 5-én ismerteti programját, az eseményen pedig Orbán Viktor miniszterelnök is felszólal. A kormánypárt programjában várhatóan kiemelt szerepet kap majd a nemzeti szuverenitás kérdése, a migráció elleni küzdelem, illetve az unió intézményrendszerének megújítása.

A nap fontosabb eseményei közé tartozott továbbá a Századvég Alapítvány konferenciája, mely a keresztény kultúra életünkre, társadalmunkra gyakorolt pozitív hatásait járta körül. A rendezvényen többek között Gulyás Gergely miniszter és G. Fodor Gábor, a Századvég elnöke, a 888 főszerkesztője is beszédet mondott. Utóbbi leszögezte, hogy „a keresztény kultúrához való viszony nem vitakérdés, hanem sorskérdés”.

Portálunk kedden – számos más érdekesség mellett – egy Nógrádi Györggyel készített villáminterjúval, valamit Megadja Gábor legújabb véleménycikkével jelentkezett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére