Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2019.03.01. 19:59

Errõl szólt a mai nap!

Izgalmas nappal zárult ez a hét is, jöhet a hétvége!

Az egyik legfontosabb esemény pénteken Áder János bejelentése volt: most már atombiztos, mikor is lesz (május 26.) az európai parlamenti választás.

Javában zajlik Európában az EP-kampány is, a tét nem kicsi, a bevándorláspárti erők pedig most magasabb fokozatba kapcsoltak! Az egyik legfőbb brüsszeli sivalkodási egylet, a LIBE (Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság) szerint

az Európába érkező migránsok száma még mindig alacsony a globális igényekhez képest.

Ha már Brüsszelnél tartunk, érdemes elolvasni azt a cikkünket is, mely csodálatos látleletet ad Gyurcsány és a Jobbik összeborulásáról.

Apropó: Jobbik. A párt alelnöke nemrég azzal próbált mentegetőzni, hogy a zsidókat listázó beszédére (aki nem látta, itt pótolhatja) korábbi főnöke, Vona Gábor kényszerítette, s hogy azt nem szívesen vállalta el. Gyöngyösi Márton persze ismét kamuzott, ezt egy videófelvétel is bizonyítja. Itt megnézhetitek ezt a felvételt is.

Végezetül: a haladók kedvenc országában van olyan kerület, ahova már a futárok sem mernek kiszállítani csomagokat. Svédországról, és természetesen egy "nem létező" no-go zónáról van szó.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok, tartsatok velünk holnap is!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére