Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.02.22. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Orbán Viktor szerint az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel. A miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt a bevándorlásról, a határvédelemről, a családvédelmi akcióprogramról, valamint egy felzárkóztatási programról, amely leginkább a hátrányos helyzetűeket érinti. Ide kattintva tudhatsz meg többet ezekről a témákról.

A bevándorláspárti német Zöldek megint a Fidesz miatt sivalkodnak. Most azt várják, hogy a Fideszt kizárják az Európai Néppártból. A konfliktusról ide kattintva tudhatsz meg többet.

Tarlós István útépítési programot indít az összes budapesti földút leaszfaltozására. A főpolgármester szerint jelenleg Budapest belterületén 225 km földút van, ezek leaszfaltozásához most kezdenek hozzá. Tarlós a repülőtérrel kapcsolatos terveiről is beszélt. Részletek itt.

Egy holland újságíró szerint Sorosnak velük is tervei vannak, ugyanis a Soros-alapítvány helyi szervezetei szerint Hollandiában is rossz irányba mennek a dolgok. Az ügyről bővebben itt tudsz tájékozódni.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére