Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Csordás Bettina

2019.02.13. 19:59

Ez történt ma.

Orbán Viktor levélben fejezte ki részvétét a lengyel kormányfőnek címezve, Jan Olszewski egykori miniszterelnök halála miatt. A magyar miniszterelnök levelében a lengyel rendszerváltás és a Szolidaritás Mozgalom egyik legkiemelkedőbb alakjának nevezte Olszewskit-t.

A Jobbik körül ismét áll a bál. Ismét kiszivárogtatott hangfelvételek miatt magyarázkodhat a náci botrányoktól hangos párt. A nyilvánosságra hozott hangfelvételen hallható, hogy a Jobbik médiaalapítványának kuratóriumi elnöke, Silhavy Máté és Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke a nyugdíjasokat szidalmazza, többek között „far-hát kommandó”, valamint „hülye nyugdíjasok” jelzőt használják a szép korúakra.

Hétfőn dönt a magyar parlament arról, hogy a megismételt nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott LMP-s képviselőnőt, Demeter Mártát megfosztja-e az eddigi bizottsági tagságától és alelnöki posztjától az Országgyűlés rendvédelmi és honvédelmi bizottságában.

A külföldi sajtóban is volt visszhangja Orbán Viktor vasárnapi évértékelőjének, különösen a hétpontos családvédelmi akciótervnek. Egy katolikus értékeket valló spanyol lap a magyar kormány családpolitikai intézkedéseit pozitív példaként említette amikor a világ politikai vezetőinek döntéseit méltatta.

A Magyar Falu Program keretében idén 150 milliárd forint költségvetési forrást szán a magyar kormány az 5 ezer fősnél kisebb települések fejlesztésére. A program célja az is, hogy a belső migrációt, azaz a nagyvárosokba történő kivándorlást is minél alacsonyabb szintre szorítsa.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére