Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2019.02.04. 19:59

Errõl szólt a mai nap!

Erről szólt a hét első napja:

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az uniós tagállamok és az Arab Ligához tartozó országok külügyminisztereinek hétfői brüsszeli tanácskozását követően nyilatkozott. Mint elmondta: egyértelműen lelepleződött a bevándorláspártiak hazugsága. "Magyarország nyílt lapokkal játszik, őszintén és világosan. Nem támogatta a migrációs csomagot, és világossá tette, hogy ellen fog állni minden olyan kísérletnek, ami azt utólag meg akarja erősíteni" – fogalmazott a miniszter, majd hozzátette: a magyar kormány továbbra sem hajlandó a migrációról úgy beszélni, mint amit kezelni kellene, úgy tekinteni a migrációra, mintha nem lenne biztonsági kockázata, valamint továbbra sem lesz partner abban, hogy az ENSZ migrációs csomagját "a hátsó kiskapun visszahozzák".

Judith Sargentini – Soros György egyik legfőbb bizalmasa – hétfőn ismét szembeköpte az általa oly sokat hangoztatott eszméket: a szólás- és a véleményszabadságot. A bevándorláspárti EP-képviselő előbb kitiltotta az Echo TV stábját az előadásáról, majd ugyanazon az eseményen ignorálta a hágai magyar nagykövet hozzászólásait is.

Macron Franciaországa folyamatosan "megbukik a jogállamiság vizsgáján": eddig tíz halott és húsz félvak tüntető a demonstrációk mérlege. A szemkilövetésekről nem is szólva.

S végezetül: vádat emelt Gyurcsány Ferenc barátja, Czeglédy Csaba és húsz társa ellen hétfőn a Csongrád Megyei Főügyészség; a vád szerint több mint hatmilliárd forint adót csaltak el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére