Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Csordás Bettina

2019.02.01. 19:59

Ez történt ma!

Donald Trump pozitív példaként hivatkozik a magyar határkerítésekre. Hírlevélben küldte ki az amerikai elnöki hivatal a National Review azon írását, mely a magyar határkerítést is a sikeres példák között tartja számon. Az írás szerint a magyar határkerítésnek komoly szerepe volt a bevándorlók feltartóztatásában, valamint a határsértők számának csökkentésében.

A Soros-szervezetek levélben fordultak az Európai Unióhoz azzal a céllal, hogy még több  bevándorlót hozhassanak Európába. Több mint 50 Soros-szervezettől kaptak levelet pénteken az Európai Unió vezetői, amelyben több ezer bevándorló haláláért tették felelőssé őket.

Orbán Viktor az otthonában fogadta az amerikai nagykövetet. A magyar kormányfő ma reggel XII. kerületi magánlakásán fogadta David B. Cornstein nagykövetet, hogy négyszemközti megbeszéléseket folytassanak. A találkozó miértjét jelenleg homály fedi, hogy csupán baráti beszélgetést folytattak, vagy hivatalos megbeszélést tartott a Orbán Viktor és az amerikai nagykövet.

Megszűnik a Jobbik? A közelmúltban zajló botrányok és pénzbüntetések hatással lehettek a párton belüli helyzetekre is. Mint kiderült a Jobbik egy kongresszuson döntheti el, hogy egyben marad, vagy megkezdi önmaga felszámolását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére