Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.01.28. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

A magyar jövőhöz sikeres kisvárosok kellenek, a kormánynak pedig az is szívügye, hogy megerősítse a magyar vállalatokat – erről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn. "Jó látni, hogy ma már olyan időket élünk, amikor magyar kisvárosokban sokmilliárdos termelő beruházások valósulnak meg, mert úgy képzeljük el a magyarok jövőjét, hogy a kisvárosok sikeresek lesznek, és a magyar falvaknak is lesz jövője, ehhez pedig ilyen beruházások kellenek" – mondta Orbán Viktor egy ünnepségen. A kormányfő ma tárgyalt a Nemzetközi Beruházási Bank vezetőjével is. Az intézmény a jövőben Budapestre költözteti központját.

"Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök" – mondta Sneider Tamás egy frissen előkerült hangfelvételen. A pártelnök és a hallgatósága is jót nevetett a kijelentésen. További részletek itt. Közben a Jobbik egyik képviselője nyilatkozott az ügyről, aki szerint nagyobb baj, hogy árulók vannak vagy voltak a párt környékén, mint maga a karlendítés önmagában.

Egy rövid interjút készítettünk Ifj. Lomnici Zoltánnal, aki a Századvég új javaslatáról beszélt. A think-tank egy olyan elképzelésen dolgozott, amellyel a "pazarló uniós pénzfelhasználás, valamint a versenykorlátozó és részrehajló EU-támogatások is megszüntethetők lennének". További részletek itt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére