Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Csordás Bettina

2019.01.23. 19:59

Ez történt ma.

Mint kiderült, a Jobbik tízmilliókkal támogatta a párthű Iránytű Intézet fennmaradását. Az Országgyűlés honlapján feltüntetett szerződésekből kiderült, hogy a párttól az Iránytű Intézet több mint 57 millió forintos "megbízást" kapott.

Erős lejárató kampányba kezdett Magyarország ellen a Liberties nevezetű Soros-szervezet, a szervezetet egy izraeli lap leplezte el. A lebukott Soros-szervezet vezetője nyíltan beszélt a Soros Györggyel meglévő kapcsolatokról, valamint arról, milyen politikai és gazdasági eszközökkel kellene megreguláznia Németországnak a magyarokat.

A momentumos kampányszámlák között több helyen is szabálytalanságokat fedezett fel a Magyar Idők. A közzétett számlákkal a párt gyakorlatilag saját magát leplezte le. Az általunk megkérdezett szakértő az előlegekkel kapcsolatban is talált furcsaságokat.

A Fidesz EP-képviselője, Deutsch Tamás levélben fordult az Európai Bizottsághoz. A politikus arra szeretne választ kapni Jean-Claude Junckeréktől: miért rángatja Soros György dróton a testületet? Deutsch Tamás további fajsúlyos kérdéseket szegezett a bizottságnak...

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Az EU véglegesítette az orosz finomított kőolajtermékek vasárnaptól érvényes árplafonját

Véglegesen jóváhagyta az Európai Unió Tanácsa szombaton az Oroszországból származó vagy onnan exportált finomított kőolajtermékek árplafonjáról szóló megállapodást, amely február 5-én, vasárnap lép érvénybe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére