Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.01.22. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Egészen megdöbbentő, ahogyan a balliberális média Sneider Tamásék karlendítős videójára és a zsidó vallásra való áttérésről szóló hangfelvételre reagált. Az eddig minden sarkon "náciveszélyt" szimatoló ballib sajtó és az ellenzéki képviselők egyszerűen nem foglalkoznak az üggyel. A legmegdöbbentőbb talán Gyurcsány pártjának reakciója. "A Jobbik házon belül biztosan tisztázza az ügyet" – mondta Gréczy Zsolt. További részletek itt.

Orbán Viktor az amerikai külügyminiszterrel tárgyalt telefonon. A miniszterelnök nemsokára személyesen is találkozik majd Mike Pompeóval.

Adidas-vezér Merkelt és Európát ekézte. "Nem több Európára van szükségünk, hanem hatékonyabb Európára kevesebb bürokráciával" – mondta a cégvezető. További részletek itt.

A németek keresztülhúzhatják a magukat fiatalkorúnak hazudó migránsok számításait. A németek egyre jobban szeretnék kötelezővé tenni a vizsgálatot, ezért Jens Spahn egészségügyi miniszter úgy döntött, hogy 1 millió eurót szán egy olyan kutatásra, aminek az a célja, hogy megállapítsák, ultrahanggal meghatározható-e a migránsok életkora. További részleteket itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére