Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Csordás Bettina

2019.01.15. 19:59

Ez történt ma.

A baloldal tovább folytatja saját maga lejáratását. Szél Bernadett és Hadházy Ákos most a köztévé épületénél bohóckodott, a fergeteges magánakciójuk után a kommentelőktől is kaptak pár, számukra keresetlen megjegyzést.

Ferenc pápa a nyáron ellátogat Székelyföldre, ahol a tervek szerint június elsején szabadtéri szentmisét is celebrál a csíksomlyói hegynyeregben. A látogatás történelmi eseménynek ígérkezik, ugyanis Ferenc pápa korábban sosem járt Erdélyben.

Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migránsügyi biztosa szerint nincs migrációs vagy menekültválság az Európai Unióban. Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésének uniós migrációs politikájáról tartott vitáján Avramopulosz a beszédét úgy kezdte, hogy az illegális bevándorlók száma lényegesen csökkent,  és köszönetet mondott azoknak a tagállamoknak, amelyek migránsokat fogadnak be.

Mint kiderült, a migrációs nyomás erősödésével a Soros-alapítvány vezetői rendszeresen írtak különböző jelentéseket, melyben nemcsak a migránsok számáról és összetételéről számoltak be, hanem arról is útmutatást adtak főnökeiknek, hogy miképp tálalják a híreket, hogy az emberekben egyfajta sajnálatot ébresszenek a menekültek iránt.

Egy új amerikai felmérés szerint a demokraták nem tudták meggyőzni az amerikai közvéleményt arról, hogy a tömeges illegális migráció, a drogkereskedelem és az amerikai-mexikói határon lévő állapotok csak egy előre legyártott, álvalóságot képeznek. A Quinnipiac Egyetem legújabb felmérése szerint az amerikaiak többsége a déli határon lévő állapotokat valódi válsághelyzetként határozza meg, a migrációs válságot létező problémának tartja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére