Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.01.07. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Az Európai Parlament hamarosan megtárgyalja azt a javaslatot, amely a "jogállamiság" helyzetéhez köti az uniós források kifizetését. A javaslatban kódolva van az önkényes forrásmegvonás, a költségvetési terror. "Az Európai Bíróság jogállamisági feltételrendszerének – a törvény előtti egyenlőség, a független bíróságok, az emberi méltóság tiszteletben tartása – Magyarország maradéktalanul megfelel, ugyanakkor a szubjektív értelmezések súlyos visszaélésekre adnak lehetőséget az uniós döntéshozóknak" – mondta a javaslatról ifj. Lomnici Zoltán.

Fontos szerződést kötött a kormány a Tungsrammal. A 123 éves magyar márkát sikeresen újjá tudták éleszteni, a cég a 3. legnagyobb magyar tulajdonú vállalat, a termékei 95 százalékát exportálja. A kormány stratégiai megállapodása a céggel segíti a Tungsramot a beszállítói hálózatba bekerülni. Emellett a munkahelyek számának bővítése és a jelenlegiek megtartása is kulcsfontosságú lesz a jövőben.

Az olasz kormány kiáll a franciaországi sárgamellényes tüntetők mellett. "Az őszinte polgárokat támogatom, akik a kormányzó elnök és az emberei ellen tüntetnek” – fogalmazott Salvini. A másik kormánypárt, az M5S első embere, Luigi Di Maio blogbejegyzésében pedig arra biztatta a sárgamellényeseket, hogy tartsanak ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A Facebook szándékosan cenzúrázza a konzervatív-jobboldali hírportálokat

A Facebook szándékosan cenzúrázza a konzervatív-jobboldali hírportálokat

A vállalat a 2016-os választások után két olyan eszközt is használt, amely aránytalanul nagy kárt okozott a konzervatív kiadóknak. A The Journal prezentálta a Facebook belső kutatását, amely szerint ha mindkét eszközt eltávolítanák, akkor a Breitbart News forgalma 20 százalékkal, a Washington Timesé 18 százalékkal, a Western Journalé 16 százalékkal, az Epoch Timesé pedig 11 százalékkal nőne. Végül a Facebook az egyik eszközt eltávolította, míg a másikat megtartotta, azonban nem világos, hogy melyiknek volt nagyobb hatása a forgalomra.

Kilépett a DC-től, mert elege lett a woke-kultúrából

A DC Comics munkatársa kilépett a cégtől, mivel elege van abból, hogy a képregények a felvilágosult baloldal narratíváját képviselik.

Orbán Viktor: Egymásra számíthatunk!

A miniszterelnök a Facebook-oldalán osztott meg képeket.

Zavarja a szélsőbalosokat az életpárti ima

Zavarja a szélsőbalosokat az életpárti ima

„Fuck your God!” – kiabálta a szélsőbalos csoport az életpárti virrasztás résztvevőinek. Az Antifa aktivistái megtámadták a konzervatív, életpárti diákokat, és azt ordították nekik, hogy öljék meg magukat.

Az Erdélyi Magyar Szövetség magyar neve miatt utasította el a törvényszék a pártfúziót

A Bukaresti Törvényszék azért utasította el az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) fúziójával létrejövő Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) bejegyzését, mert utóbbi hivatalos nevét magyarul is, románul is be kívánták jegyeztetni az egyesülő pártok – közölte vasárnap az EMSZ sajtóirodája.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére