Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.12.18. 19:59

Ez történt ma.

Orbán Viktor kedden részt vett az EU-Afrika Fórumon, Bécsben. A tanácskozás kapcsán úgy nyilatkozott: "A mi álláspontunk az, hogy a segítséget kell Afrikába vinni, és nem pedig a bajt behozni ide, Európába, és különösen nem Magyarországra". Hangsúlyozta: ezt a "stratégiai irányvonalat szeretnénk megerősíteni, és erre jó esélyünk is van".

Hétfő este próbára tette a rendőrök higgadtságát és szakszerűségét egy politikai aktivista, az ugyanis üveggel dobálta meg az egyenruhásokat a közmédia Kunigunda utcai épületénél.

A Századvég két kutatást is közölt kedden: az egyik, hogy jövőre is négyszázalékos lehet a gazdasági növekedés. Egy friss közvélemény-kutatás szerint pedig a magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett, és elutasítja, hogy a tiltakozók erőszakos utcai demonstrációkkal vonják kétségbe a kormány legitimitását. Az elmúlt napok eseményei kapcsán a megkérdezettek többsége úgy ítéli meg, hogy a tüntetések szervezői és résztvevői elvesztették a kontrollt, és a demonstrációk túl erőszakossá váltak.

Végezetül: mélypontra süllyedt Emmanuel Macron francia népszerűsége az elmúlt hónapban a sárgamellényesek franciaországi tiltakozásai nyomán, miközben a nemzeti jobboldal vezetője, Marine Le Pen nagy előnyt kovácsolt a helyzetből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére