Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.12.11. 19:59

Errõl szólt a mai nap!

Kedden interjút adott az ATV-nek Orbán Viktor kormányfő. A csatorna arra volt kíváncsi, mit szól a miniszterelnök a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról szóló törvényről. Orbán elmondta: figyel a szakszervezetekre, tiszteli őket, de nincs igazuk ebben az ügyben, mert a túlmunka vállalása önkéntes, az előterjesztés védi a munkásokat, és lehetővé teszi, hogy aki akar, többet dolgozhasson és többet kereshessen. Hozzátette: a törvénymódosítás leginkább a kis- és középvállalkozásoknál dolgozókat segíti, ha többet akarnak dolgozni, de jelenleg "buta bürokratikus akadályok miatt" nem tehetik meg. A kormányfő később Antall József halálának 25. évfordulóján rendezett emlékkonferencián is felszólalt. Mint mondta: Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához.

Kedden ismertettük a neves Pew Research kutatóintézet migrációval kapcsolatos felmérését. Ebből kiderül: Európa többsége ellenzi a bevándorlást, az európai emberek nem kérnek még több migránst.

Magyarország számára elfogadhatatlan az ENSZ migrációs megállapodása. A magyar kormány arra reagált, hogy hétfőn Marrákesben az ENSZ-államok többsége elfogadta az ún. migrációs paktumot.

Végezetül: elsőre nem sikerült, másodjára csak áterőltették: jöhet a migránsvízum! Az Európai Parlament (EP) keddi, plenáris ülésén megszavazta a migránsok legális uniós beutazási kereteit rögzítő, humanitárius vízum bevezetését kezdeményező jelentést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére