Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.12.07. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta pénteken, hogy "a 2010-es Magyarország legyengült, kiszolgáltatott ország képét mutatta, ehhez képest nyolc év alatt ütésálló lett a gazdaság." Orbán Viktor szerint ennek a kulcsa az új gazdasági modell, amit szerinte azért kellett meghirdetni, mert a korábbi húsz év alatt nem vált be. A miniszterelnök beszélt az ápolónők béremeléséről, a nemzeti konzultációról, a határvédelemről, Brüsszelről. További infókat itt találsz.

Merkel bizalmasa váltja Merkelt a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) pártelnöki posztján. Annegret Kramp-Karrenbauer szoros versenyben győzte le Friedrich Merzet. Ezzel gyakorlatilag eldőlt, hogy az a baloldali, liberális politikai irányvonal folytatódik tovább a CDU-ban, amely Merkel alatt is jellemző volt. Merz ezzel szemben a kereszténydemokráciát képviselte. A két jelölt között mindössze 35 szavazat döntött, összesen 1001 küldött adta le a voksát. További részleteket ITT, ITT és ITT találsz.

Franciaország készültségben van. Ezúttal nem a terrortól tartanak a franciák, hanem leginkább az utóbbi hetek erőszakos tüntetéseinek a folytatódásától. A tüntetők ellen a csendőrség páncélosait fogják bevetni. Eközben óriási felháborodást okozott egy letartóztatásokról készült videó. Ezen az látható, hogy a rendőrök a földön térpedeltetnek egy csapatnyi középiskolás diákot, akik Macron oktatási reformja ellen tiltakoztak. További részletek itt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére