Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.11.20. 19:59

Errõl szólt a mai nap.
Komoly slamasztikában Gyurcsányék

Kedden az Állami Számvevőszék (ÁSZ) cáfolta a Demokratikus Koalíciónak (DK) azt az állítását, miszerint a párt elszámolásához szükséges dokumentumok másolatai már az ÁSZ-nál lennének. A pártnak a szombati tűzben elégett könyvelésével kapcsolatban az ÁSZ közleményben figyelmeztette a DK-t arra, hogy pártként köteles biztonságosan megőrizni és bemutatni az elszámolását.

Terrortámadás Brüsszelben

Rendfenntartókra támadtak Brüsszel belvárosában kedd reggel. A támadó egy rendőrőrsre támadhatott, lövésekkel sikerült megállítani. A terrortámadásban egy rendőr megsebesült.

Macron a migránsoknál

Németország után Belgiumban folytatta európai körútját Emmanuel Macron. A francia elnököt a kétnapos hivatalos látogatása első napján a királyi pár fogadta, ezután a miniszterelnökkel folytatott megbeszélést az Európai Unió jövőjéről. A francia köztársasági elnök Brüsszel Molenbeek nevű, főleg muszlim bevándorlók lakta negyedében folytatta programját, ahol egy munkavállalást segítő közösségi házba látogatott.

Lengyelország és Izrael is beintett az ENSZ-nek

A lengyel kormány úgy döntött, hogy nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagját. Nem sokkal később Izrael is így döntött. Az ENSZ migrációs csomagjának jóváhagyási folyamatából eddig az Egyesült Államok, Ausztrália, Magyarország, Ausztria, Bulgária és Csehország lépett ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére