Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.11.09. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Orbán Viktor a szokásos pénteki rádióinterjúját adta ma. A miniszterelnök az ENSZ migrációs paktumáról elmondta: a migrációs paktum szemben áll az európai emberek akaratával, ezért nem szabad aláírni, mi ezért utasítottuk el időben, már másodikként. Az, hogy az elsők között tudtunk reagálni, Szijjártó Péter külügyminiszter urat dicséri. Azóta egyre többen követik a példánkat." A miniszterelnök ismét sok témát érintett. Többek között megfogalmazta, hogy milyen országot szeretne: "Olyan Magyarországot látok magam előtt, ahol egyetlen fiatalnak sem kell megváltoztatnia a gyermekvállalási terveiket csak az anyagi nehézségek miatt. Vidámabb és boldogabb ország leszünk, ha több lesz a fiatal" — mondta. A teljes cikket itt tudod elolvasni.

A miniszterelnök később részt vett a jegybanki elnökök találkozóján is. Új, többpólusú gazdasági világrend van kialakulóban, az új erőközpontok között pedig Kína áll az első helyen – mondta Orbán Viktor. "Az új világrendben a tudásnak, a tehetségnek és a kreativitásnak kiemelkedő szerepe lesz" – jelentette ki, hangsúlyozva: a szakemberekért folytatott egyre élesebb harcban Magyarország és a térség országai nem megvásárolni akarják a tudást, hanem létrehozni. További részleteket itt találsz.

Egyre rosszabb helyzetben van az LMP. Elképesztő mélyrepülés után jelenleg csak a választópolgárok 2 százalékát tudhatja maga mögött a párt. A pártok támogatottságáról itt tudhatsz meg többet.

Eközben a Jobbikot felfalják saját gyermekei. Volner János szerint a párt berendezkedett "a megélhetési politizálásra."

Jelentkezett Censored rovatunk is, ahol a Facebook által üldözött bajtársaink történeteit olvashatod.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére