Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.10.23. 19:59

Ez történt ma.

Ma van az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulója. Az állami megemlékezésen Orbán Viktor miniszterelnök mondott beszédet. A kormányfő beszédében kiemelte, hogy akik az Európai Uniót birodalommá akarják formálni, mind bevándorláspártiak.

Orbán Viktor kiemelte: "Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták. (...) Európa más, mint a többi kontinens, Európa a nemzetek hazája, és nem olvasztótégely".

A miniszterelnök hangsúlyozta: "utasítsuk el a globalizmus ideológiáját és támogassuk a hazafiság kultúráját. Rajongunk a kultúránkért, hiszünk az erős családokban, ünnepeljük a hőseinket és szeretjük a hazánkat. Nem fogunk lemondani róla egy birodalom vagy a globális kormányzás kedvéért. Válasszuk a hazafiság és a nemzeti büszkeség jövőjét!"

Október 23-a alkalmából megszólalt Ákos is. A zenész szerint most liberális uralom van a kultúra minden területén, s ma a lázadás azt jelenti, ha valaki konzervatív.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egy videóüzenetben emlékezett meg '56 hőseiről. A miniszter szerint "mi magyarok soha nem fogjuk elfogadni, hogy mások döntsenek a mi jövőnkről".

A nap egyik legszebb mozzanata az volt, hogy megható videóban üzentek lengyel testvéreink október 23-a alkalmából. Erről bővebben ITT olvashattok.

Az emléknapok sem tudják megállítani az ellenzék szakadását. Kedden még tovább szakadt a Jobbik, már polgármesterük is alig maradt.

Mindeközben a tengerentúlon Donald Trump népszerűsége rekord magasan a félidei választások előtt. Már csak egy hét van hátra a 2018-as amerikai félidős választásokig, Trump népszerűsége pedig rekordokat dönt.

A nap durva híre, hogy fel akarták robbantani Soros Györgyöt. Hétfőn robbanószerkezetet találtak a hatóságok Soros György Westchester megyében található házában, a postaládában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére