Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.10.19. 19:59

A nap legeslegfontosabb hírei.

Soros emberei szervezik a magyarok elleni kampányt Ukrajnában. A tőzsdespekuláns uralma alá hajtotta az ukrán kormányt, saját embereit ültette politikai és gazdasági kulcspozíciókba. Ennek lett az egyik "eredménye", hogy Ukrajnában megszaporodtak a kárpátaljai magyarok elleni atrocitások és állami eszközökkel igyekeznek ellehetetleníteni a magyar kisebbséget. A részletekről itt olvashatsz.

Soros egyik aktivistája egy jobboldali republikánus kormányzójelölt munkatársára támadt a napokban. A férfi lefogta a nőt és erőszakoskodni kezdett vele, a kiérkező hatósági embereknek köszönhető, hogy nem történt súlyosabb incidens. Részletek itt.

Magyarország megduplázza a támadásoknak kitett kárpátaljai magyarok támogatását. A kárpátaljai magyaroknak juttatott támogatások mértéke 3 milliárd forintra nő, ebből az Ukrajnában élő magyar családok és számos szakma képviselője, így újságírók is részesülhetnek. Hogy pontosan ki, annak ide kattintva tudsz utána nézni.

A Momentumnak ismét sikerült egy szélsőséges nézetekkel rendelkező polgármestert a soraik közé venni – Lakatos Béla után szabadon. A Tolna megyei Pusztahencse városvezetője, Bán István bojkottálja a faluban az október 23-i ünnepséget. Az ügy részleteit itt tudod megismerni.

Izrael-ellenes felvonulást tartottak a bevándorlók és a német baloldal Berlinben. A "demokráciamenetben" olyanok is voltak, akiket az Európai Unió és az USA terrorista csoportként kezel. A liberális sajtó lelkendezve számolt be az esetről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére