Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2018.10.03. 19:59

Ez történt ma.
Sok minden történt ma, nézzük: 
  • Továbbra is a kárpátaljai magyarok ellen uszítanak az ukránok, az ügyből mostanra komoly diplomáciai botrány lettPavlo Klimkin ukrán külügyminiszter egy ukrán hírportálon közölt cikkében részletesen írt róla, hogy Ukrajnán belüli társadalmi vita keretében "okosan" kell megoldani a kettős állampolgársággal kapcsolatos jogi és biztonsági ellentmondásokat, mert a probléma messze túlmutat az ukrán-magyar viszonyon. A politikus kijevi sajtótájékoztatóján később elmondta, hogy az ukrán külügyminisztérium csütörtökön diplomáciai jegyzékben tájékoztatja Magyarországot arról, hogy a beregszászi magyar konzulnak el kell hagynia Ukrajnát.

 

  • Szabó Bálint, szegedi jogász, a Mindenki Szegedért Mozgalom alapítója interjút adott a 888-nak. Elmondta, hogy a Botka László által működtetett korrupt rendszer lebukott, a független Gyulai Járásbíróság elmarasztalta a jelenlegi szegedi városvezetést. A Mindenki Szegedért Mozgalom egyetért azzal, hogy akik a városban közpénzeket tüntetnek el, és ezzel megkárosítják Szegedet és a szegedieket, azok kapjanak börtönbüntetést. A teljes interjút ITT tudjátok elolvasni. 

 

  • Folytatódik a Facebook-körüli botrány, szerdára kiderült, hogy a liberális közösségi site továbbra sem tudja, hogy milyen adatokhoz férhettek hozzá a hackerek. A támadók egy olyan biztonsági hézagot használtak ki, amely az úgynevezett "Megtekintés mint" funkcióval kapcsolatos. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy saját profiljukat úgy lássák, ahogy az a közösségi oldalon mások számára megjelenik. A szóban forgó funkciót átmenetileg lekapcsolták, ekkor keletkezett biztonsági rés. A részleteket ITT találod. 

 

  • A nap legnagyobb sportsikerét az U17-es labdarúgó válogatott aratta, akik  3-0-ra verték meg Litvánia 17 éven aluli legjobbjait egy Európa-bajnoki selejtezőn.
  • Az Országgyűlésben a Sargentini-jelentésre adott magyarországi választ vitatták meg a képviselők. A képviselők többsége a vita után még a napokban elfogad egy olyan határozatot, amelyben elítélik a jelentést, amely számos hazugságot tartalmaz.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére