Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2018.09.21. 19:59

Ez volt ma.
Sok fontos dolog történt ma a politikában:

Kezdjük azzal, hogy

  • a salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait, ahol minden szem a migrációra figyelt. Kiderült, hogy az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal, eközben pedig egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.
  • Folytassuk azzal, hogy Németországban a bevándorlásellenes AfD a második legnépszerűbb párt. A közelmúltban Németországban a nagykoalíció mindkét tagja – a CDU/CSU pártszövetség és az SPD – egyaránt veszített népszerűségéből, az AfD viszont tovább erősödött, így megelőzték a szocdemeket. Az AfD népszerűsége jelenleg 17,5 százalék.
  • Ehhez kapcsolódik az a megdöbbentő eset is, hogy nyugdíjasokat bántalmazott és rabolt ki egy migráns család. Egy öttagú társaság kirabolt és bántalmazott egy agg német házaspárt a Ruhr-vidéken.

Ismét jelentkezett az Informátor stábja, Bohár Dániel cikkét ITT tudod elolvasni, most az MSZP-s belviszályról jelentett. 

Egy kis időjárás: 

Nagyon úgy tűnik, hogy ma ér véget a nyár, már ami az időjárást illeti, ugyanis szombattól markáns hidegfront tör be, ezzel szüntetve meg a szokatlanul meleg időt és beköszönt az idei ősz. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére