Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.08.17. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

A mai nap nem a világrengető hírekről szólt. Azt azért érdemes megemlíteni, hogy pártot alapít a Migration Aid. A Trónok Harca története motiválta a névadást, amely szerint ők lesznek az Éjjeli Õrség. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket rá, hogy

  • az Éjjeli Õrség tagjai az eredeti történet szerint CSAK FÉRFIAK lehetnek (genderhívők hátrányban),
  • nőtlenséget kell fogadniuk,
  • és a vadak KÍVÜL TARTÁSÁRA esküdnek fel, nem pedig beengedésükre, simogatásukra.

Mindez persze nem meglepő, a Migration Aidet sosem zavarta a valóság.

Rettegnek a dél-afrikai fehér farmerek, mert a feketék el akarják venni a földjeiket. Egyre szomorúbb hírek érkeznek a Dél-Afrikai Köztársaságból, ahol a feketék évtizedekig küzdöttek azért, hogy egyelő jogok illessék meg őket. A feketék érdekeit képviselő, hatalomra jutott párt azonban jelenleg azon mesterkedik, hogy elűzze a fehér farmereket földjeikről, amely ezúttal a fehérek számára jelentene teljes jogfosztást.

Egy magyar divatmárka épp meghódítja a világot. A Nanushka márka és a brand kitalálója részt vesz a világ egyik legrangosabb divateseményén, a New York Fashion Weeken.

Megadja Gábor pedig megadja a genderistáknak, ami jár. Genderkurzus: politika, semmi más című írásában lerántja a leplet a genderlobbiról és annak támogatóiról, akik tudománynak próbálják beállítani az alpári ideológiát.

Kellemes olvasgatást!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére