Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2018.08.02. 19:59

Ez történt ma.

A nap legviccesebb eseménye minden kétséget kizáróan a Jobbikhoz köthető, melynek elnöke, Sneider Tamás egy lapinterjúban arról beszélt, hogy a jövő májusban esedékes európai parlamenti választásokat követően ahhoz a jobbközép, konzervatív Európai Néppárthoz szeretnének csatlakozni, aminek a Fidesz-KDNP is a tagja. Sőt, Sneider „arra utaló jeleket” is megfigyelt, amelyek arra engedték következtetni, hogy mindez nem lehetetlen.

Aztán jött a szokásos pofon, ahogyan azt a Jobbik már megszokhatta.

Az Európai Néppárt képviselőcsoportjának sajtófőnöke, Pedro López de Pablo ugyanis egy percig sem udvariaskodott. Nemes egyszerűséggel felmosta a padlót az ellenzéki párttal:

Nem tudom, mit szívnak, de láthatóan hatásos.”

Az Európai Néppárt sajtófőnöke mindemellett azt is hozzáfűzte, hogy Sneideréknek kifizetődőbb lenne, ha azzal kereskednének, minthogy politizálásra adják a fejüket.

Tommy Robinson: „nem áldozat vagyok, hanem célpont”

A Jobbik háza tájáról egy kicsit komolyabb vizekre evezve érdemes megemlíteni a brit jobboldali aktivista, Tommy Robinson ügyét, aki több mint két hónapnyi fogság után végre szabadlábon védekezhet, mivel hivatalossá vált, hogy az őt elítélő leedsi koronabíróság számos szabályt áthágott az elhallgattatása reményében.

Tommy Robinson a hazatérését követően egy videóban mondott köszönetet a támogatóinak, amelyről itt olvashatsz bővebben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére