Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2018.07.16. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb történései!
Trump és Putyin négyszemközt tárgyaltak egymással

Az amerikai és az orosz elnök két órán át tárgyaltak egymással négyszemközt Helsinkiben. Kiderült, rengeteg közös érdek van, ami motiválja a feleket, hogy működjenek együtt, de sok dologban nem értenek egyet. Trump a sajtótájékoztatón ostorozta az amerikai demokratákat és a sajtót. Putyin megdicsérte Trumpot a koreai válság rendezése miatt, az amerikai elnök pedig közös katonai eredményekről beszélt Szíria kapcsán.

Nem sikerült mindenkinek méltó módon ünnepelni a vébé eredményét

Története során másodszor lett világbajnok Franciaország, de odahaza ezt nem tudták kulturáltan megünnepelni. A franciák kirakatokat törtek be, autókat gyújtogattak, két ember életét is vesztette a randalírozások során. Másrészről pedig voltak, akik tényleg megírták azt, hogy a francia válogatott győzelme a migránsok győzelme. Ezt konkrétan a CNN lépte meg, de a Soros-birodalom trónörököse, Alex Soros is ugyanezen véleményének adott hangot.

Bezár az Auróra

A mai napon a hatóság elrendelte a Marom Klub Kft. által üzemeltetett Auróra Kioszk és Auróra Kert, valamint a Corvin-tető Vendéglátóipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Corvin Club üzlet bezárását is. A Kft. feladata most az lenne, hogy az általa birtokolt ingatlanok használatának jogcímét igazolja érvényes szerződéssel, ennek megtörténtéig pedig az üzletek zárva maradnak – legalábbis a kerület vezetése szerint. Az Auróra azonban közölte, hogy ki fognak nyitni, ugyanis hivatalos értesítés nem érkezett hozzájuk a bezárásról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére