Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.07.10. 19:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!
Egy migránssimogatás Németországból

A ProSieben német televíziós csatorna műsorvezetője, Klaas Heufer-Umlauf jótékonysági felhívást indított a migránsokat Európába szállító "mentőhajók" kiváltására. A médiamunkás szerint szolidaritást kell mutatni, valamint támogatni kell a bevándorláspárti Lifeline nevű szervezet munkáját.

#FreeTommyRobinson

Nemcsak Geert Wilders ikonikus holland politikus lesz jelen a szombaton megrendezésre kerülő londoni tüntetésen, hanem még az Egyesült Államokból és Svédországból is érkeznek politikai szereplők annak érdekében, hogy kiálljanak Tommy Robinson és a szólásszabadság mellett.

Tombol a genderőrület

Egy 26 éve praktizáló orvost rúgtak ki a brit egészségügyi szolgáltatótól (NHS), mondván, hogy alkalmatlan a munkára, ugyanis a betegeket a biológiai nemük alapján azonosította, valamint az ehhez tartozó névmást (he, she) használta. Az orvos nem volt hajlandó a pácienseket a "választott nemük" alapján kijáró személyes névmással megszólítani.

Nem Trump, hanem Merkel a probléma

Henrik Jensen dán történész szerint legalább 160 millió migráns tart az EU-ba, de az európai centrista és balliberális pártok még mindig úgy gondolják, hogy mind a nyitott határok, mind pedig a jóléti államok fenntarthatóak és működtethetőek. Ez pedig egy olyan hamis illúzió, ami azt jelzi, hogy Európának nem Trump, hanem valójában Merkel a problémája.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére