Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Tóth Dalma

2018.06.27. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.
Csalódás: kiestek a németek

A foci-vb-n ma a címvédő Németország mérkőzött meg Dél-Koreával. A meccsnek csúfos vereség lett a vége, a németek 2–0-ra kikaptak, így kiestek, de a dél-koreaiak sem jutottak tovább. Svédország 3–0-ra megverte Mexikót, az F csoportból ők ketten jutottak tovább.

Ha már a németeknél tartunk, Merkelnek és az az EU-nak majd a csehekkel is meggyűlhet a baja. Ma megalakult az új cseh kormány, amelyet Andrej Babis vezet. A kormányfő legfontosabb feladatának az ország biztonságának megerősítését, az illegális migráció elleni harcot, valamint Csehország érdekeinek védelmét tekinti, aminek Brüsszelből biztos nem nagyon örülnek.

Úgy tűnik, hogy a Lifeline hajó sorsa megoldódott. Néhány napig vesztegeltek a tengeren, majd Málta először megengedte, hogy az ország fennhatósága alatt álló vizekre hajózzanak, később pedig belement abba, hogy kiköthessenek. A legénység személyzete ellen nyomozást indítanak. A migránsokat 8 EU-s ország között fogják szétosztani. Máltán kívül Franciaország, Olaszország, Írország, Luxemburg, Portugália, Hollandia és Belgium fogadja az illegális bevándorlókat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére