Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.06.26. 19:59

Ez történt ma.

Tartalmas volt a keddi nap. Interjút készítettünk Bajkai István kormánypárti képviselővel, aki a Stop Soros elfogadásáról, valamint a hajléktalanok önkényes közterület-foglalásáról beszélt.

Emellett újabb érdekes cikkel bővült egyre népszerűbb Fehér Férfi rovatunk. A BBC propagandagyáráról szóló kommentárt ITT TUDJÁTOK elolvasni.

Van egy kiváló infovideónk is Németországról, amelyben feltárjuk, hogy tavaly negyvenezer német vált a migránsok áldozatává. Ha érdekel, ITT TUDOD CSEKKOLNI.

A nap folyamán megszólalt Orbán Viktor miniszterelnök is.

A közigazgatásnak nincs más létjogosultsága és más mértéke, mint az emberek és a haza szolgálata"

– mondta a kormányfő kedden az Országházban, a kormánymegbízottak kinevezési okiratának átadásán. Erről bővebben IDE KATTINTVA tudtok olvasni.

A mai napon az is kiderült, hogy Merkel érdekes módon régebben egyáltalán nem támogatta a bevándorlást. Erről bővebben ITT OLVASHATTOK.

Emellett a 444 ismét masszív migránssimogatásba kezdett. Most egy szír férfit vettek szárnyaik alá, aki megerőszakolt egy magyar nőt. Az érzékenyítés bajnokai még a kommentelést is kivették a cikkük alól. Az esetről IDE KATTINTVA tudtok olvasni.

A mai napon az is eldől, hogy ki jut tovább a vébé D csoportjában. Argentínának ez az utolsó esélye, hogy bizonyítson, Nigériát kell sok góllal megverniük. Az Izland–Horvátország-meccs is izgalmasnak ígérkezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére