Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.06.05. 19:59

Ez történt ma. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
Ebben biztosan nem fog egyetérteni Olaszország és Magyarország

Giuseppe Conte olasz kormányfő az olasz szenátusban a keddi bizalmi szavazás előtt kijelentette, az új olasz kormány véget vet a migrációs biznisznek. Egyúttal közölte, kötelezően és automatikusan kell szétosztani a menedékkérőket. Az olaszok évek óta szenvednek a Földközi-tenger irányából érkező inváziós hullámtól. Ennek fényében logikus, hogy bármi áron meg akarnak szabadulni a Berlin és Brüsszel által életre hívott krízistől, melyhez nekik eredendően semmi közük nem volt. Az dicséretes, hogy Conte vezetésével józanabb kormányzás perspektívája rajzolódik ki a migráció ügyében Olaszországban, de a kényszerbetelepítés propagálása kapcsán Magyarországra és a magyar emberekre biztosan nem számíthat partnerként. Semmilyen esetben sem.

Orbán kész vétót is emelni az uniós kvóták ellen

Gulyás Gergely a keddi kormányinfón elmondta, hogy a közelgő európai uniós csúcstalálkozón a magyar kormány szeretné elérni, hogy ne fogadják el a kötelező kvótákat, adott esetben Orbán Viktor miniszterelnök vétót is emelne. Gulyás szerint Angela Merkel minapi nyilatkozata kifejezetten biztató ebben az ügyben, a német kancellár állást foglalt ugyanis a korábbi elosztás sikertelenségéről. Reméljük, hogy az uniós intézmények tiszteletben tartják a magyar szuverenitást"  – tette hozzá.

A németek nem tudnak megszabadulni a terroristáktól

Tizenhat szélsőséges iszlamista maradt Észak-Rajna-Vesztfáliában. Habár a dzsihadisták fenyegetést jelentenek Németországra és Európára is – mivel nem rendelkeznek megfelelő papírokkal –, még nem toloncolták ki őket. Németországban jelenleg 230 000 kiutasított ember él, de közülük sokakat egyáltalán nem is fognak kitoloncolni humanitárius okok, jogi akadályok vagy a származási országgal történő együttműködés hiánya miatt – ám az is előfordulhat, hogy azért, mert az illető időközben eltűnt – jelentette a Kölner Stadtanzeiger német lap. A 230 ezer kitoloncolásra váró személy között szerepel az a 16 szélsőséges iszlamista is, akiket veszélyesnek minősítettek, de jelenleg is Észak-Rajna-Vesztfáliában időznek. Hatukat azonnal ki kellene toloncolni, de maradhatnak Németországban, mert vagy hiányoznak a szükséges dokumentumaik, vagy pedig nem tudják, hogy hová kellene visszatoloncolni őket, azaz ismeretlen a származási országuk... (WTF?)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére