Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.05.24. 19:59

Errõl szólt a mai nap! A legfontosabb hírek a 888-on!

Mozgalmas napon vagyunk túl. Elon Musk – a Tesla atyja – például bejelentette, hogy felveszi a kesztyűt a liberális médiával. A milliárdos egy olyan oldalt hozna létre, amelyen az olvasók értékelhetik a cikkek és az újságírók hitelességét.

A Jobbik továbbra is hozza a formáját: hatalmas cirkusz folyik a párt berkein belül. Toroczkai nemrég bejelentett platformját a pártvezetés továbbra sem hajlandó elfogadni, emiatt pedig napról napra megy az üzengetés Sneider Tamás és Toroczkai között.

Trump volt kampányfőnöke szerint Orbán Trump előtt volt Trump – Steve K. Bannon ezt szerda este Budapesten a Várkert Bazárban mondta.

Egy hír, ami biztos kiveri a biztosítékot a libsi közgazdászoknál: Magyarország 5 helyet javított a versenyképességében – erről tanúskodik az IMD svájci üzleti iskola Versenyképesség Központjának 2017-es évkönyve.

Orbán személyesen is fogadta a nyugati világ formabontó nagyágyúit – vagyis Steve Bannont, Douglas Murray brit konzervatív írót, valamint David P. Goldman amerikai közgazdászt.

És egy jó zene estére:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére