Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2018.05.02. 19:59

Ezek a mai este legfontosabb hírei.
Juncker megint a nemzetállamok ellen hergel

Az Európai Bizottság elnöke szerda délután közzétette a 2021-2027-es uniós büdzsére vonatkozó javaslatait, amit tekinthetünk hadüzenetnek is. Jean-Claude Juncker beszéde után le sem tagadható, hogy a nemzetállamokkal szemben zsarolási alapnak fogják használni a költségvetésről szóló vitákat. Mint fogalmazott: ez az eszköz lehetővé teszi az unió számára, hogy felfüggessze, csökkentse vagy korlátozza az uniós finanszírozáshoz való hozzáférést a jogállamiságot érintő hiányosságok jellegével, súlyosságával és hatókörével arányos módon.

Juncker nem teszi zsebre azt, amit Morvaitól kapott

Morvai Krisztina az EB elnökéhez címzett felszólalásában úgy fogalmazott: "Nem fogunk behódolni a zsarolásnak, bármivel is terrorizálnak bennünket, meg fogjuk védeni a hazánkat a tömeges migrációtól! Most éppen a felzárkóztatási pénzeinket akarják elvenni, de kedves Juncker úr, higgye el, hogy az egész világ, egész Európa, az összes választópolgár egyre inkább kezdi látni azt, hogy az igazság a mi oldalunkon van”.

Sváby András ledobta a prolibombát

A Heti Napló szerkesztőinek levelezéséből kiderült, hogy a műsorvezető undorítóbbnál undorítóbb megjegyzésekkel "szórakoztatja" kollégáit. A munkatársak egymás között gusztustalan stílusban, nyomdafestéket nem tűrő módon beszélnek és a nőtársaik szeme láttára undorítóbbnál undorítóbb kontentet osztanak meg. A kiszivárgott beszélgetés egy bejegyzéssel indul, amin az egyik kolléga a TV2 egyik képkockáját teszi be, ami arról szólt, hogy "Soros György megölte volna az anyját". Svábynak annyi véleménye volt az ügyről, hogy: még mindig jobb, mint ha meg akarta volna baszni. Az összegecizett mamapinát eszi meg a végén desszertként". Majd ezután hozzáteszi, talált is egy remek filmcímet, ami az lenne, hogy "Soros bassza a kurva anyját." Egyelőre kérdéses, milyen retorziók lesznek az ügy következtében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére