Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2018.04.23. 19:59

Ezek a legfontosabb hírek hétfõ este!
Orbán: a magyaroknak mindenért meg kell küzdeniük

Olyan országot kell építeni, ahol a munkásoknak és a munkának becsülete van, ahol minden fiatal kezébe jut egy értékes szakma vagy hasznos diploma – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Hungexpón, a XI. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján. A jelen lévő diákoktól azt kérte, „építsük fel közösen azt a Magyarországot”, ahová mindig vissza lehet térni. A magyaroknak mindenért meg kell küzdeniük, a saját szakembereikért, fiataljaikért és jövőjükért is – emlékeztetett a miniszterelnök.

Szijjártó: Brüsszel szerint a migráció egy megélhetési modell

A külgazdasági és külügyminiszter azt mondta: Brüsszel szerint a migráció egy megélhetési modell, amely rendkívül veszélyes, hiszen ezzel az Európai Unió elismeri mindenkinek a jogát arra, hogy a megélhetése érdekében migránsként utazzon, felrúgva a határvédelemre és a szuverenitásra vonatkozó szabályokat. Az Európai Parlament (EP) határozata rögzíti, el kell érni a visszaküldés tilalmának érvényesülését is, ami azt jelenti, hogy egyetlen migránst se lehessen visszaküldeni oda, ahonnan érkezett.

"A magyarok nem Európát utasítják el, hanem az irányítás jelenlegi módját"

Henri Malosse cikkében fejtette ki véleményét az Európai Unióról és Magyarországról. Leleplezi, hogyan vette át Németország az unió irányítását, és hogyan befolyásolja Angela Merkel az uniós intézmények működését. A szerző szerint a helyzet tarthatatlanná vált, de van még remény Európa számára, ezt bizonyítja az április 8-i magyarországi országgyűlési választás eredménye is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére