Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.04.13. 19:59

Az este legfontosabb hírei péntek 13-án!

A megváltozott feladatok és kihívások miatt a Fidesz-KDNP egy teljesen új kormányzati struktúrával folytatja a kormányzást május elején, amikorra hivatalosan is megalakulhat Orbán Viktor negyedik kormánya – többek között erről is beszélt Rogán Antal egy lapinterjúban. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének szavai alapján számos személyi változásra lehet számítani az új kormány összetételében.

Több lap értesülése szerint is az erőszakos fellépésükről elhíresült nyugat-európai anarchista csoportoknak, az Antifa szervezeteinek a tagjait várják a szombati balliberális tüntetésre a szervezők, nem titkoltan az ő rendbontási szándékukban reménykedve. Soha nem gondoltuk volna, de a szombati ellenzéki demonstráción a "szemkilövető" Gyurcsánytól a balliberálissá vedlett Jobbikig tart majd a politikai paletta.

A német Szövetségi Statisztikai Hivatal adata szerint kis híján 13 százaléknyi olyan ember él Németországban, aki Németország határain kívül jött világra. Ez számszerűsítve mintegy 10,6 millió németországi lakost jelent. Számuk évről évre növekszik, 2017-ben például 5,8 százalékos növekedést regisztráltak, ám 2016-ban ennek a dupláját, 10,2 százalékot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére