Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.04.11. 19:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

A mértéktartó konzervatív amerikai lapnak számító Townhallban jelent meg egy cikk az április 8-i választásról. "Ha a választási eredményeknek hiszünk, akkor a bátor vezető a magyarok támogatásával ellenáll a politikai korrektség árjának. Azt hiszem, ebben az esetben a magyaroknak jobb a valóságérzete, mint a Huffington Postnak" – írta a szerző. Ez egy győzelem a magyar származású milliárdos, Soros György felett is, aki nyíltan támogatta a balliberális és globalista jelölteket – tette hozzá.

A menedékkérő migránsok hazatérését ösztönző programot indítottak a finn hatóságok. A programban a bevándorlási hivatalon kívül részt vesz a külügyminisztérium és a válságkezelő központ is. Közösen fogják tájékoztatni a rendelkezésre álló lehetőségekről azokat, akiktől megtagadták a menedékjogot.

A Medián kutatása szerint a Fidesz a legnépszerűbb párt a fiatalok, az idősek, a középkorúak, a házasok, a nők és a férfiak körében is mind százalékos arányban, mind számszerűsítve.

A világ legnagyobb, legkiterjedtebb online aktivistahálózata a francia, a német és az olasz választásokat követően Magyarországon is beavatkozott a bevándorlásellenes, nemzeti erőkkel szemben. Ezúttal azonban semmifajta sikert nem sikerült felmutatniuk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére