Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.04.09. 19:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!
Rengetegen gratuláltak Orbán Viktornak

Többek között ők gratuláltak a magyar kormányfőnek a vasárnapi győzelem után: Marine Le Pen (Front National), Matteo Salvini (Lega Nord), Sebastian Kurz (ÖVP), Horst Seehofer (CSU),
Angela Merkel (CDU), Jörg Meuthen (AfD), Beatrix von Storch (AfD), Heinz-Christian Strache (FPÖ), Geert Wilders (PVV), Mateusz Morawiecki (PiS), Benjamin Netanjahu (Likud) és Nigel Farage (Ukip).

A választási oldalon közzétett statisztikából látszik, hogy a határon túli szavazók közül 10-ből 9 a Fideszre szavazott. Köszönjük! Érdekesség gyanánt megjegyezzük: a Fidesz után a második legnépszerűbb párt az LMP, őket követi az egykor nemzeti elveket is valló Jobbik.

Először Toroczkai László, a párt alelnöke követelte nyíltan hétfőn Vona Gábor leváltását, a pártelitből való távozását. Ezt követően a simicskista pártelnököt a Jobbik korábbi emblematikus figurája, Novák Előd is támadta. Ezekre válaszul az egykori Jobbik-közeli szkinhed, Sneider Tamás a támadási hullámok közepette Toroczkai lemondását követelte, Z. Kárpát Dániel pedig hitet tett a jelenlegi pártelnök mellett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére