Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.04.06. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.
Orbán Viktor: mindkét szavazatot a Fideszre

Sűrű napja volt a miniszterelnöknek. Délelőtt Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel és Jaroslaw Kaczynskivel, a kormányzó Jog és Igazságosság párt elnökével avatták fel a Mementó Szmolenszkért elnevezésű emlékművet. "Amikor Lengyelországot támadják, akkor Közép-Európát és Magyarországot is támadják. Amikor kiállunk Lengyelország mellett, saját magunk mellett is kiállunk. Lengyelország, ahogy eddig is, ezután is számíthat Magyarországra" – mondta Orbán Viktor. Délután a kormányfő a székesfehérvári kampányzárón mondott beszédet. "Mindenkinek, aki meg akarja őrizni Magyarországot magyar országnak, vasárnap el kell mennie szavazni, és mindkét szavazatát a Fideszre kell adnia, csak ez a biztos, minden más hazárdjáték és veszélybe sodorhatja a jövőnket" – közölte Orbán Viktor. A kampányzárón elhangzott beszédről itt olvashatsz részletesen.

Soros zsoldosai külföldről hackelnék meg a magyar választást

Az Avaaz internetes aktivistahálózat feljebb tekerte a magyar választásokba történő beavatkozást, amelyet Soros György pénzéből finanszíroznak. Az Avaaz a Facebookon és a Messengeren 20 percenként jelentet meg hirdetést az Orbán-kormány elűzéséről és a Fidesz elleni összefogásról. Több olvasónk jelezte, hogy e-mailben is kaptak ilyen üzeneteket. A liberalizmust nyíltan vállaló politikai aktivistahálózatot a kezdetektől fogva Soros György pénzeli. 2006-ban indulásként 150 ezer dollárt juttatott nekik a Nyílt Társadalom Alapítvány, 2009-ben pedig már 300 ezret kaptak egy másik Soros-szervezettől. Ha többet akarsz tudni a témáról, akkor kattints IDE és IDE.

Felpörög a Jobbik korrupciós botránya

Kiderült, hogy a Jobbik gazdasági igazgatója, kampányfőnöke és a házi elemzője komoly palotákban laknak. Az ingatlanok ára meghaladhatja a 100 millió forintot. Úgy tűnik, hogy Simicska nem sajnálja a kényelmet a Jobbik vezetőitől.

Eközben megszólalt a Jobbik lelkiismerete

Novák Előd "jobbikos szirénhangok elvtelen árulásának" nevezte azon jobbikos politikusok megnyilvánulásait, akik arra buzdítják szavazóikat, hogy adott esetben Gyurcsányra és az MSZP-re szavazzanak, ha éppen érdekük úgy kívánja. "...szükségét érzem, hogy egyértelművé tegyem: a magunkfajták semmilyen esetben sem szavazhatnak baloldali párt jelöltjére" – írta Novák Előd egy Facebook-bejegyzésben.

Hétvégén mindenki menjen el szavazni

Kedves Olvasóink! Arra biztatunk titeket, hogy vasárnap, április 8-án mindenki menjen el szavazni és ha már ott vagytok, akkor az sem baj, ha mindkét ikszet a Fidesz-KDNP-re húzzátok be.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére