Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.04.04. 19:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

Közép-Európa városaiban ma nincsenek bevándorlónegyedek. A déli határon épített kerítés elsősorban a budapestieket védi. Aki az ellenzék jelöltjeit választja április 8-án, az a migrációt választja — mondta a miniszterelnök a Ludovika Campus ünnepélyes átadóján. A kormányfő kiemelte: Budapest ma Közép-Európa leggyorsabban fejlődő és legizgalmasabb városa.

A Nézőpont Intézet legfrissebb felméréséből kiderült: a bizonytalan választók közül is sokan újraválasztanák Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnököt, mert azt látják, hogy ő az egyetlen, aki kiáll Magyarországért.

Külgazdasági és külügyminiszter: az ENSZ migrációs csomagja hatalmas veszélyt jelent Magyarországnak. Ha elfogadják a jelenlegi formájában, az azt fogja jelenteni, hogy az illegális bevándorlókat ugyanazok a jogok illetik meg, mint a magyar embereket. Szijjártó hozzátette: a mostani tervezet minden eddiginél több veszéllyel fenyeget a magyar emberek biztonsága számára. Ezért ezt a harcot decemberig nagyon keményen kell vívni, nehogy ebben a formában fogadják el a csomagot.

Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője a távirati irodának elmondta: a milliárdos csalással vádolt Czeglédy további három hónapra előzetes letartóztatásban marad, mivel fennáll a bűnismétlés veszélye.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére