Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2018.03.30. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!
Orbán: veszélybe került a keresztény Európa

Orbán Viktor a pénteki rádióinterjújában arról beszélt, hogy a kereszténység Európában politikai kérdéssé vált. Az a kérdés, hogy meg tudjuk-e őrizni az eddig elfogadott felfogást. A Nyugat-Európában élő fiatalok még látni fogják, hogy elveszítik a keresztény Európát, és a saját világukban kisebbségbe kerülnek majd – jelentette ki a miniszterelnök, aki hozzátette, hogy ez a veszély mindenki feje ott lebeg a tömeges bevándorlás következtében.

Tízezer rendőr biztosítja Ferenc pápa nagypénteki keresztútját

Mintegy tízezer rendőr biztosítja Ferenc pápa nagypénteki keresztútját a római Colosseum környékén. A keresztút évszázadokra visszatekintő hagyománya során Jézus szenvedéstörténetének 14 állomását elevenítik fel a katolikusok. Az olasz rendőrséget fokozott biztonsági készültségbe helyezték az esemény idejére, miután a héten több feltételezett szélsőségest vettek őrizetbe, és jelentések érkeztek arról, hogy az Iszlám Állam dzsihadistái Rómát szemelték ki egyik következő célpontjuknak.

Magyarország lesz a migránsok végállomása, ha bevándorláspárti kormány alakul

Az új osztrák migránsellenes politika nyomán csak úgy kerülhető el, hogy Magyarország legyen a migránsok végállomása és gyűjtőtábora, ha a választás után sem engedünk be egyetlenegy migránst sem az ország területére – fogalmazott Szijjártó Péter. A külügyminiszter szerint, ha az április 8-ai választás után olyan politikai változás lesz Magyarországon, amelynek nyomán bevándorláspárti kormány alakul, akkor könnyen hazánkban alakulhatna ki a migránsok gyűjtőtábora.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére