Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.03.29. 19:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

A miniszterelnök Cseresnyés Péterrel, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkárával, a Fidesz-KDNP nagykanizsai képviselőjelöltjével kampányolt a zalai városban. "Ha beengedjük a migránsokat, először el kell őket helyezni" – mondta Orbán Viktor. A miniszterelnök megjegyezte, hogy Nagykanizsa nincs jó helyzetben, ugyanis a városban van laktanya, és először ott szokták elhelyezni a bevándorlókat. "A migránsoknak lakást kell biztosítani, el kell őket tartani. Világosan ki kell mondani, hogy meg kell állítani a bevándorlást, a migrációt. Magyarországot meg kell tartani magyar országnak és hagyni kell, hogy Magyarország továbbfejlődhessen azon az úton, amelyen végre elindult" – fogalmazott a miniszterelnök.

Big pikcsör-interjúnkban ezúttal Morvai Kriszitina került sorra. Az EP-képviselő a Jobbik útvesztéséről, Brüsszel felelősségéről, április 8. jelentőségéről és arról beszélt, hogy "ezt az árulást nem tudom szó nélkül hagyni". "Igen nagy rejtély számomra, hogy mi is történt a Jobbikkal. Körülbelül 2012-13-ig volt ráhatásom a párt politikájának és tevékenységének alakulására. Már ekkor is tapasztaltam, hogy lemondanak azokról a tervekről, amelyek annyira fontosak és ígéretesek voltak 2009-ben. Ide tartozott például helyi termelői piacok szervezése országszerte, a magyar föld fokozott védelme, a magyar kisvállalkozók erősítése helyi szinten – és általában a „globalizáció helyett lokalizáció” elvének megfelelően a helyi közösségek szervezése és erősítése, a Jobbik mozgalmi jellegének megfelelően" – mondta többek között Morvai.

Szinte az utolsó pillanatban, hat nappal a határidő lejárta előtt sikerült összegyűjteni az aláírásokat a nemzeti kisebbségek nyelvi és kulturális jogainak bővítéséért. A kezdeményezés azonban nem áll itt meg, több aláírásra van szükség, hogy biztosan meglegyen az egymillió érvényes szignó. Ezt ide kattintva tudod megtenni.

Így néz ki, amikor Soros beépül egy kormányba

Soros György ukrán szervezetének korábbi igazgatója számolt be arról, hogyan avatkozott be a milliárdos az ukrán belpolitikába. Soros György mindent megmozgatott azért – miután kirobbantott egy polgárháborús hangulatot –, hogy az ország élére került új baloldali kormány felállítása után a kulcsfontosságú minisztériumokba a saját embereit tegye be. További részleteket itt találsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére