Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2018.03.15. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.
Orbán: "A hazának szüksége van rátok!"

A miniszterelnök a március 15-i nemzeti ünnepi rendezvényen úgy fogalmazott több százezres tömeg előtt, hogy a legnagyobb csata még előttünk áll. Orbán Viktor szerint ha nem értjük meg, mi történik az országgal, nem hozhatunk jó döntést három hét múlva. A kormányfő leszögezte, el akarják venni az országunkat, nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban, most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat. Orbán Viktor szerint ismét eljött a nap, amely minden magyar ember szívét fölemeli. Az a nap, amikor magyar nyelven írták be a világtörténelem nagykönyvébe a szót: szabadság. A kormányfő úgy fogalmazott: alig több mint három hét múlva ismét Magyarország sorsáról döntünk és ezen a választáson nem négy év lesz a tét. A kormányfő azt kívánta, hogy Magyarország legyen szabad, független és magyar ország. 

Miniszterelnök-csere Szlovákiában

Ahogyan az sejthető volt, csütörtökön Robert Fico benyújtotta lemondását. Helyére Peter Pellegrini kerül, aki a Fico-kormányban a befektetésekért felelős miniszterelnök-helyettes volt. Miután a kormánykoalíció már 79 aláírást szerzett az új kormány támogatásához nyilvánvalóvá vált, hogy a hárompárti koalíció folytathatja a munkát Szlovákiában. Ez egyértelművé tette, hogy a koalíció rendelkezik az általuk felvázolt tervek megvalósításához szükséges támogatással a 150 fős pozsonyi parlamentben.

Afgán migráns támadta meg Merkelt

Úgy tudni, hogy a német parlament, azaz a Bundestag bejáratánál fogtak el egy  "összezavarodott" afgán bevándorlót. A férfit Merkel testőrsége fogta el, amikor az megpróbált az épületből kijövő kormányfőre rátámadni. Egy berlini kórház pszichiátriai osztályára utaltak egy férfit, akit rendőröknek kellett lefogni, mert megpróbált Angela Merkel kancellár közelébe férkőzni. Az esetről készült felvételeken látni, hogy a kancellártól néhány méterre két civil ruhás rendőr lefog és a földre teper egy fiatalembert, aki valamit kiabál a kormányfőnek. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére