Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.03.05. 19:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

Az Európai Egyesült Államok létrejötte azt jelentené, hogy nekünk egy bevándorlókontinensünk lesz bevándorlóországgá tett Magyarországgal. Orbán szerint a tagállami jogok visszaszorítására és egy Európai Egyesült Államok létrehozására irányuló szándékokat lehet észrevenni például az olyan kísérletek mögött, mint az alapító szerződésben sehol sem szereplő úgynevezett csúcsjelöltrendszer bevezetése. A kényszerkvóta pedig alapvetően a migránsok szétszórását célozza.

A vasárnapi olaszországi választásokon győztes jobboldali koalíciónak "joga és kötelessége kormányozni", az Északi Liga pedig kész meghatározni ennek irányát – jelentette ki Matteo Salvini, a bevándorlásellenes jobboldali tömörülés vezetője. A vasárnapi választásokon a populista Öt Csillag Mozgalom lett a legerősebb párt, azonban a jobbközép lett a legerősebb formáció.

Csongrád Megyei Főügyészség hétfőn indítványozta Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását. A Szegedi Járásbíróság már döntött is arról, hogy a maffiabaloldal ügyvédjét 30 napra előzetes letartóztatásba helyezi. A hírek szerint azonban az érintettek fellebbeznek az elsőfokú döntés ellen. Kérdés, miért védi annyira az MSZP és a DK Czeglédy Csabát. Csak nem attól tartanak, hogy beszélni fog?

Az Együtt miniszterelnök-jelöltje, Szigetvári Viktor egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy szükségtelennek tartja a határkerítést, miniszterelnökként megszüntetné a tranzitzónát, uniós keretek között erősítené meg a határvédelmet, és bevezetné a betelepítési kvótát. Tehát: lebontaná a kerítést, migránsokat telepítene be és bevezetné a kvótarendszert.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére