Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.02.26. 19:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

A magyar kormányfő a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás után elmondta:

"El kell hárítani azt a veszélyt, hogy azok kapjanak Magyarországon támogatást, akik bevándorlóországgá fogják alakítani Magyarországot. Tehát az én számomra a választás tétje nem változott: egyetlen dologról szól, hogy bevándorlóországgá alakulunk-e a választás eredményeképpen vagy nem. [...] Ha a mi közösségünk marad kormányon, akkor Magyarország nem lesz bevándorlóország, ha az ellenfeleink kapnak bizalmat, Magyarország bevándorlóország lesz. Azt szeretném, hogy az emberek ezt a kérdést kellő súllyal és komolysággal fontolják meg. De a lényeg, hogy háromszor annyit kell dolgoznunk, mint most."

Bayer Zsolt bejelentette: március 15-én újra lesz békemenet. Találkozó 12 órakor a Bem-szobornál lesz, onnan pedig együtt vonulnak át a Kossuth térre, ahol 14 órakor a magyar kormányfő ünnepi beszédet fog mondani.

 

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfőn érdemi vizsgálat nélkül elutasította azt a fellebbezést, amit egy magánszemély nyújtott be Czeglédy Csaba egyéni képviselőjelöltkénti nyilvántartásba vétele ellen. A milliárdos csalással vádolt egykori politikus tehát elindulhat áprilisban, ami azt is jelenti, hogy mentelmi joga van.

Azonnali lemondásra szólította fel Szijjártó Péter az ENSZ emberi jogi főbiztosát, Zeid Raad al-Husszeint, mert idegengyűlölettel és rasszizmussal vádolta meg Orbán Viktor kormányfőt hétfőn Genfben, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának 37. ülésén elmondott beszédében. A különdíjat érdemlő sivalkodást itt olvashatjátok el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére