Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.02.23. 19:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

A közelgő magyarországi választás miatt elemzést írt a francia Le Figaro. A lap a választások legnagyobb esélyeseként Orbán Viktort jelölte meg. Hozzátették: a "Hősök tere lázadójának" energikussága és középpályás cselezési technikája semmit sem változott a 30 év alatt, sőt, most már egész Európát hívja ki.

Nyilvánosságra került a Soros György egyik szervezete által készített migránsszótár. Az amerikai tőzsdespekuláns által finanszírozott brosúra gyakorlatilag egy többnyelvű szótár, amely olyan kifejezéseket tartalmaz, melyek használatával a migránsok könnyebben kaphatnak menekültstátuszt. A kiadványt a Nyílt Tudás Németországi Alapítványa adja ki.

A kormány azonnali vizsgálatot kér az MNB-től a veronai áldozatok hozzátartozóit zaklató biztosító miatt. "Felháborítónak tartjuk, hogy a veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit az egyik biztosítótársaság megalázó eljárásnak és elmeorvosi vizsgálatnak teszi ki. Ez teljesen elfogadhatatlan és megalázó. Ezért a kormány a pénzügyi felügyelethez, vagyis a Magyar Nemzeti Bankhoz fordul, és azonnali vizsgálatot kér az ügy miatt" – fogalmazott Tuzson Bence.

A német kancellár, Angela Merkel már annyira nem bírja, ha a migránsbetelepítő politikája miatt bírálják, hogy – eddig példátlan módon – csütörtökön kivonult a német parlament, a Bundestag plenáris üléséről, amikor az AfD vezetője azért kritizálta őt, mert mindenáron a kötelező kvótarendszer bevezetését erőlteti az EU-ban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére