Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.02.05. 19:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!
Német képviselő: "Németország példát vehetne Magyarországról"

Martin Hess német parlamenti képviselő (AfD) szerint a magyar választás nem közömbös Európa számára, különösen a migrációs politika tekintetében. A köztévének elmondta: az a politika, amit Orbán Viktor folytat, vitathatatlanul jobb más országokénál; az a politikus, aki hozzá hasonlóan szívén viseli a biztonságot, annak figyelembe kell vennie az ő megfontolásait.

Tarlós: az ellenzék feleslegesen hergeli az embereket

Tarlós István, Budapest főpolgármestere egy reggeli műsorban kifejtette, hogy minden állomás akadálymentesített lesz a felújított hármas metró vonalán, többek között ezért sincs értelme a szocialisták népszavazási kezdeményezésének.

Ukrajna meghátrált: elhalasztják a magyarokat is korlátozó cikk életbeléptetését

A kijevi oktatási minisztérium elfogadja a Velencei Bizottság ajánlását, és beleegyezik, hogy 2023-ig meghosszabbítsa az átmeneti időszakot a tavaly ősszel elfogadott új ukrán oktatási törvény nemzeti kisebbségekre vonatkozó cikkelyében foglaltaknak a bevezetéséig.

Brüsszeli ultimátum: nyáron akarják áterőltetni a kötelező kvótát

A belga miniszterelnök, Charles Michel interjút adott a hétvégén egy belga lapnak, melyben többek között kifejtette: rendkívül elkötelezett a dublini rendszer reformja mellett, ez ügyben még ultimátumot is megfogalmazott a visegrádi országok (V4) felé.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére