Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.01.26. 19:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!
Orbán: a V4 erősíti Európát és nem gyengíti

A magyar kormányfő szerint az elmúlt években megnőtt a V4-ek jelentősége. Nem véletlenül. Szerinte a visegrádi országoknak közös a szótára, olyan szavak szerepelnek benne, mint a szuverenitás, a függetlenség, a szabadság, Isten, haza, család, munka, becsület, biztonság és a józan ész. Orbán Viktor úgy fogalmazott: "a V4-ek nem megsegítettek, nem kérelmezők, hanem egy öntudatos közösséget alkotnak, amely legalább annyit ad az EU-nak, mint fordítva, sőt a régi uniós tagállamok valójában keresnek >> a velünk való együttműködésen <<."

Beindult a magyar diplomáciai gőzhenger

Az elmúlt pár hétben európai államfők garmadája látogatott el Budapestre. Az ír és a lengyel miniszterelnöki találkozó mellett hamarosan sor kerül egy szerb-magyar kormányülésre és egy osztrák-magyar csúcstalálkozóra is. A diplomáciai dömpingről egy videót is készítettünk, ezt a linkre kattintva tudjátok megnézni.

Trump: a világ most döbben rá, hogy Amerika ismét egy erős és virágzó ország lesz

A világ egy erős és virágzó Amerika feltámadásának lehet a szemtanúja, és sosem volt a mostaninál kedvezőbb pillanat az építkezésre, a befektetésre és a növekedésre az Egyesült Államokban – mondta az amerikai elnök a davosi csúcson. Hozzátette: számára mindig az Egyesült Államok lesz az első, de ez nem azt jelenti, hogy az országa "egyedül lesz".

Strache Magyarországgal közösen rendezne foci Eb-t

Az osztrák sportminiszter Magyarországgal közösen akar pályázni a labdarúgó Európa-bajnokságra. Magyarország és Ausztria közösen pályázott a 2004-es labdarúgó Európa-bajnokságra, de akkor Portugália nyerte el a szervezés jogát.

Cikkajánlónk:

- Wilders: "Kívánom, hogy több olyan bátor politikus legyen Európában, mint Orbán Viktor"

- Orbán: "Soros György úgy lépi át a határokat, mint egy migráns"

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére