Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2017.11.23. 19:59

Morvai csalódott Vonában, a németek visszafogadnák a kis dzsihadistákat és miközben Soros hazudozik, az általa támogatott szervezet 540 ezer migráns befogadását követeli. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
Morvai csalódott Vonában

Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő nem biztos, hogy vállalna egy újabb ciklust Vona Gáborékkal, mivel elmondása szerint csak olyasmit vállal, ami egyezik az elveivel. Morvai a Heti Válasznak adott interjújában nem finomkodott és keményen beleszállt a Jobbikba, mivel az szerinte hátat fordított az értékrendjének. Elmondása szerint sokan mentek könnyes szemmel oda hozzá 2008-ban és Vonához, azt kérdezve: ugye magukban már nem fogunk csalódni? Morvai szerint azonban sajnos csalódhattak. Morvai rosszallását fejezte ki annak kapcsán is, hogy Vona Gábor ahelyett, hogy megpróbálta volna meggyőzni a baloldali szavazókat a nemzeti értékek fontosságáról, elmondása szerint inkább lesimította a saját értékeit a Gyurcsány-féle gyűlöletpropaganda miatt "átmosott agyú és szívű baloldaliak kedvéért."

A németek visszafogadnák a kis dzsihadistákat

A német kormány legújabb terve az, hogy az Iszlám Állam terrorszervezet soraiban harcoló német állampolgárságú dzsihadisták gyermekeit visszaszállítsa Németországba. A német sajtóban elterjedt hír szerint a berlini külügyi tárca felkérte az iraki kormányt, hogy engedélyezze a börtönökben, illetve a kihallgatási központokban fogva tartott német szülők gyermekeinek kiutazását Németországba. A gyerekek egy részét szüleik vitték magukkal az ISIS-uralta területekre, mások ott születtek.

Miközben Soros hazudozik, az általa támogatott szervezet 540 ezer migráns befogadását követeli.

Soros György egyik szervezete az International Rescue Committee elnöke, David Miliband szerint az Európai Unió tagállamainak több mint félmillió olyan migránst kellene átvenniük, akik jelenleg harmadik világbeli menekülttáborokban élnek. Elmondása szerint két lehetősége van az uniónak: vagy elfogadja a tömeges illegális bevándorlást, vagy legális útvonalakat hoz létre a világ legszegényebb emberei számára. Ez annyit jelent, hogy szerinte nincs más választás, mint befogadni az illegális bevándorlókat. A volt brit külügyminiszter kifejtette, hogy Brüsszelnek öt év alatt 540 ezer „menekültet” kellene áthelyeznie Európába.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére