Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.11.15. 19:59

Párttársai elkezdték mosdatni a zsidózó jobbikos politikust; Egy izraeli képviselõ hóhérnak nevezte Sorost; Elkezdõdött Brüsszel hadmûvelete Lengyelország ellen. Az este legfontosabb hírei a 888-on.
Párttársai elkezdték mosdatni a zsidózó jobbikos politikust

Apáti István a Szent Korona Rádió Sin City című műsorában a zsidók gazdasági és politikai befolyása miatt aggódott még 2011-ben. Viszont azóta eltelt néhány év, meggondolta magát, és a néppártosodó Jobbik szószolója lett, azért jelenleg inkább már "csak" a megosztottság miatt aggódik. #hitelesség #cukiság

Egy izraeli képviselő hóhérnak nevezte Sorost

"Soros nem közülünk való, egy öngyűlölő zsidó, aki mocskolja Izraelt" – mondta Ánát Berko, az izraeli parlament képviselőnője szerdán. "Annak ellenére, hogy a magyar multimilliárdos származását tekintve zsidó, Izraelnek nem kell védelmébe venni és tilos bármiben is támogatni. Nem védjük meg "a saját hóhérainkat".

Elkezdődött Brüsszel hadművelete Lengyelország ellen

A lengyelországi helyzetről beterjesztett két határozattervezet közül a szigorúbbat fogadta el szerdán az Európai Parlament plenáris ülése. A szavazást követően az EP elkezdheti előterjeszteni az uniós alapszerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását a lengyel kormánnyal szemben. Beata Szydlo a döntés után rendesen kiosztotta a sivalkodó brüsszelitákat.

A határozatot több magyar képviselő, a magyarellenes DK képviselője, Niedermüller Péter, az MSZP titánja, Szanyi Tibor és a közvélemény-kutató cégek nagyítóval keresett pártja, a Párbeszéd EP-képviselője, Jávor Benedek is támogatta. De Verhofstadt is hatalmasat ment, aki kollektívan lefasisztázta az ünneplő lengyeleket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére