Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.11.01. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.
Az Iszlám Állam embere volt a New York-i merénylő

Egy üzbég radikális iszlamista, bizonyos Sayfullah Saipov áll a tegnap délutáni terrortámadás mögött. A férfi 2010-ben érkezett az Egyesült Államokba és a floridai Tampába költözött. Kiderült, hogy a férfi az ISIS nevében követte el a merényletet. A férfi az úgynevezett vízumlottó segítségével léphetett be az Egyesült Államok területére.

Alaposan helyretették az erdélyiek a magyargyűlölő Gyurcsányt

Gyurcsány ismét a határon túli magyarok ellen uszított. A bukott miniszterelnök elvenné a szavazati jogot a külhoni magyaroktól. "Gyurcsány Ferenc kedden megfogalmazott kezdeményezése nem méltó egy magyar politikushoz. A Kárpát-medencei magyarság a kulturálisan egységes magyar nemzet elválaszthatatlan része" – írta az erdélyi Magyar Polgári Párt közleményében. A párt közleményében tudatta, hogy Gyurcsányék mindenki számára kinyitnák a határokat, csak épp a külhoni magyarokat zárnák ki hazájukból.

Amerikában is leszámolnának a polkorrektséggel

A Cato Institute kutatása szerint az amerikaiak elsöprő többsége, 71 százaléka vélekedik úgy, hogy "a politikai korrektség olyan témák megtárgyalását lehetetlenítette el, amelyek kiemelten fontosak a társadalomban.” Az amerikai állampolgárok 59 százaléka egyetért azzal, hogy akár nyíltan is lehessen olyan politikai véleményt megfogalmazni, ami másokat esetleg vérig sért. Abban is nagyfokú konszenzus volt, hogy az amerikai kampuszokon a hallgatóknak "minden nézőponttal érdemes lenne megismerkedniük, még akkor is, ha sértő vagy elfogult.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére