Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.10.30. 19:59

Orbán: magyar Magyarországot építünk; a forradalmár katalánok Brüsszelbe menekültek; NATO-fõtitkár: Európát is elérhetik az észak-koreai atomrakéták. Az este legfontosabb hírei.
Orbán: magyar Magyarországot építünk

A jobbikos Volner Jánosnak a miniszterelnök azt válaszolta: "Magyar Magyarországot építünk. Az a cél, hogy mindenki, aki tud és akar, az dolgozhasson, és meg is érje dolgozni. 740 ezer új munkahely jött létre, pénzügyeink rendben vannak, alacsony az államháztartás hiánya, folyamatosan csökken az államadósság és idén 4 százalék felett lesz a gazdasági növekedés. A kabinet a nyugdíjak reálértékét is megőrizte, idén nyugdíjprémiumot is fizet számukra".

A forradalmár katalánok Brüsszelbe menekültek

Carles Puigdemont katalán elnök és a kormány több tagja is Brüsszelbe utazott. A döntés mögött az állhat, hogy a spanyol főügyész lázadás, zendülés, hűtlen kezelés és egyéb bűncselekmények miatt büntetőeljárás megindítását kezdeményezte ellenük. Belgiumban menedékkérelmet kérhet a katalán kormány több tagja is, az ugyanis nem adja majd ki őket Madridnak.

NATO-főtitkár: Európát is elérhetik az észak-koreai atomrakéták

Jens Stoltenberg egy japán lapnak elmondta: "úgy véljük, hogy Európa is az észak-koreai rakéták hatótávján belül van, a NATO-szövetségeseink is veszélyben vannak". Hozzátette, hogy a katonai szövetség fennállása során mindig megvédte tagjait a ballisztikus rakéták általi fenyegetettségtől, ám a jelenlegi helyzetben főként békés, diplomáciai úton kívánják megoldani a konfliktust.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére