Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.09.20. 19:59

Szijjártó: a magyar külpolitika kiáll a magyar érdekekért és a határon túli magyarokért; Egy zöldpárti politikus szerint unalmas lenne Németország az iszlám nélkül; Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok. Az este legfontosabb hírei a 888-on!
Szijjártó: a magyar külpolitika kiáll a magyar érdekekért és a határon túli magyarokért

Az ENSZ-közgyűlés 72. ülésszakán részt vevő külügyminiszter elmondta, hogy a román, valamint a horvát kollégájával is egyeztetett. A megbeszélésről beszámolva Szijjártó Péter kifejtette, hogy a magyar külpolitika nem hagyja magára a határokon túl élő magyarokat, és mindazokban a kérdésekben, amelyek fontosak a számukra, a végsőkig kitart.

Egy zöldpárti politikus szerint unalmas lenne Németország az iszlám nélkül

Katrin Göring-Eckardt baloldali politikus egy rádióinterjúban kritizálta az Alternatíva Németországnak azon programpontját, amely megtiltaná a külföldi finanszírozású mecsetépítést, valamint hogy álláspontjuk szerint az iszlám nem tartozik Németországhoz. A zöldpárti politikus kifejtette: "természetesen az iszlám Németországhoz tartozik, és természetesen a muszlimok is Németországhoz tartoznak. És azt hiszem, nagyon boldogok lehetünk emiatt." Majd hozzátette: nagyon unalmas lenne az ország nélkülük.

Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok

A spanyol belügyminiszter szerdán bejelentette, hogy az elkövetkezendő egy évben 12 millió eurót (3,7 milliárd forintot) fordítanak a két afrikai exklávéjukat, Melillát és Ceutát körülvevő kerítés megerősítésére. Míg tavaly hatszáz, addig idén kilencezer ember próbált meg átjutni a határon fekvő kerítésen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére