Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.09.14. 19:59

Soros riadót fújt - pénteken kezdõdne a rendbontás; Soros alapítványának vezetõje szerint semmi gond nincs az ukrán nyelvtörvénnyel; A sikeres integráció lenyomata: egyre több a migránserõszak. A nap legfontosabb hírei csak a 888-on.
Soros riadót fújt – pénteken kezdődne a rendbontás

A baloldali kötődésű, a Soros-egyetem mellett maximálisan kiálló "Független Diákparlament" gimnazistái egy titkos villámcsődület keretén belül falat szerettek volna építeni az Emberi Erőforrások Minisztériuma elé, akciójuk azonban lelepleződött, és kiderült a szervezők és a résztvevők névsora is.

Soros alapítványának vezetője szerint semmi gond nincs az ukrán nyelvtörvénnyel

A Nemzetközi Reneszánsz Alapítvány vezetője, Dmytro Shulga szerint semmilyen probléma nem merül fel az új ukrán nyelvtörvénnyel kapcsolatban. Három velős idézet az úriembertől:

1) "a törvénytervezet nem tiltja be a kisebbségi nyelvhasználatot";

2) "számos esetben (magyarokat is beleértve) sok diák, aki kisebbségi nyelven tanul a középiskolában, az érettségi idejére nem kielégítő szinten beszél ukránul", ezért

3) "egyetlen állam sem szeretne leendő emigránsok oktatására költeni".

A sikeres integráció lenyomata: egyre több a migránserőszak

2016-tól az idei év júliusáig 91 százalékkal nőtt a migránsok által elkövetett nemi erőszakok száma Bajorországban. Minden ötödik esetet bevándorlóknak lehet tulajdonítani. A bajor belügyminiszter, Joachim Herrmann szerint a durván növekvő számok okai még tisztázatlanok, és több figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy jobban megértsék.

+ 1 jó szám az estére:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére