Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.08.18. 19:59

Magyar sérültje is van a barcelonai terrortámadásnak; Orbán: a legfontosabb feladat Európa biztonságának helyreállítása; Késes támadás történt Finnországban; Késes támadás történt Németországban is. Egy eseménydús nap hírei a 888-on.
Magyar sérültje is van a barcelonai terrortámadásnak

Egészen péntek reggelig azt lehetett tudni, hogy nincs magyar áldozata a terror éjszakájának Spanyolországban. Délelőtt azonban kiderült, hogy a barcelonai terrortámadásban egyetlen hölgy sérült meg, aki rövid ellátás után elhagyhatta a kórházat.

Orbán: a legfontosabb feladat Európa biztonságának helyreállítása

Orbán Viktor miniszterelnök részvétnyilvánító táviratot küldött Mariano Rajoy spanyol kormányfőnek a barcelonai merénylet kapcsán. Azt írta, mély megdöbbenéssel értesült a barcelonai terrortámadásról. A magyar emberek nevében együttérzését fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, és gyors felépülést kívánt a sérülteknek. Végül hozzátette: "ez a szörnyű támadás megerősíti azon meggyőződésünket, hogy az előttünk álló időszak legfontosabb feladata Európa és az európai emberek biztonságának helyreállítása".

Késes támadás történt Finnországban

Megkéseltek több embert Finnországban, Turku városának központjában pénteken délután.
A támadásnak eddig két áldozata van. Többen megsérültek – van, aki súlyosan. A merénylőt a finn rendőrök lábon lőtték, de nagy valószínűséggel cinkostársai is lehettek.

Késes támadás történt Németországban is

Megkéseltek több embert Németországban, Wuppertal város főpályaudvarának közelében.
Egy 31 éves ember meghalt, egy 25 éves férfi pedig megsebesült. A tettes elmenekült a helyszínről. A rendőrség itt is hajtóvadászatot indított.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére